Menu
×

Chevrolet Aveo

Clasa: Sedan
Carburant: Benzina
Cutie Viteze: Automata
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1.2
Usi: 5
Varsta minima Sofer: 21
Pret de la: 16,80 Euro / zi
Depozit: 200,00 Euro
Kilometri: Nelimitat

Inchiriaza masina Chevrolet Aveo automată

Amaxi Rent A Car vă oferă spre închiriere autoturismul Chevrolet Aveo cu transmisie automată. Mașina este prevăzută cu 5 usi și cu un portbagaj foarte spațios. Autoturismul se poate inchiria din localitățile: Bucuresti – Băneasa – aeroport Otopeni – Brașov – Cluj – Iași – Constanța. Oferim prețuri, oferte de concurență.

Rovinietă plătită

Inchiriere fără garanție

Spălare gratuită

Livrare/Returnare Gratuită

Asistență 24/7

inchirieri auto preturi oferte

inchiriere auto fara card de credit

Aplicam serviciul de rent a car fara garantie, atat pentru Bucuresti, sau zonele limitrofe capitalei, cat si pentru aeroportul din Otopeni. Pentru a inchiria fara garantie, trebuie doar sa optati pentru asigurarea zilnica.

Mai mult

Fara card de credit

Este foarte important sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria masini. Nu trebuie sa le impunem sa aiba carduri de credit, sau alte elemente inutile care sa-i ingreuneze viata. Veti gasi mai multe informatii mai jos.

Mai mult

Inchirieri auto in Bucuresti

Este important de stiut ca putem livra non-stop si in regim de urgenta masinile in municipiul Bucuresti. Serviciul nostru de rent a car pentru Bucuresti poate fi apelat la orice ora dorita. In maxim doua ore aveti masina!

Mai mult

CONTACT

Inchirieri auto Casper Services SRL
Predare masina direct din aeroport

Tel: (+40) 733-305-818
E-mail: contact@amaxi.ro
Website: www.amaxi.ro

Inchirieri auto aeroport Bucuresti | Otopeni Inchirieri auto – rent a car Bucuresti – Otopeni. Site dezvoltat de e-depanari.ro