Menu
×

Volkswagen Polo

Clasa: Hatchback
Carburant: Benzina
Cutie Viteze: Manual
Capacitate Pasageri: 5
Capacitate motor: 1.2
Usi: 5
Varsta minima Sofer: 21
Pret de la: 17,50 Euro / zi
Depozit: 250,00 Euro
Kilometri: Nelimitat

Inchiriaza masina Volkswagen Polo cutie manuală

Volkswagen Polo este un alt model care se adreseaza traficului din oras, si a celor care isi doresc o masina dinamica dar cu un consum moderat. Polo mosteneste o tinuta de drum buna de la generatia anterioara, comportamentul rutier inducand senzatia de siguranta. Suspensiile sunt definite in principal pentru rularea in conditii urbane, insa provocarile din virajele traseului de test nu au scos la iveala probleme de niciun fel la nivelul stabilitatii, in conditiile in care ruliul este limitat de dimensiunile reduse ale masinii. Autoturismul se poate inchiria din localitățile: Bucuresti – Băneasa – aeroport Otopeni – Brașov – Cluj – Iași – Constanța. Oferim prețuri, oferte de concurență.

Rovinietă plătită

Inchiriere fără garanție

Spălare gratuită

Livrare/Returnare Gratuită

Asistență 24/7

inchirieri auto preturi oferte

inchiriere auto fara card de credit

Aplicam serviciul de rent a car fara garantie, atat pentru Bucuresti, sau zonele limitrofe capitalei, cat si pentru aeroportul din Otopeni. Pentru a inchiria fara garantie, trebuie doar sa optati pentru asigurarea zilnica.

Mai mult

Fara card de credit

Este foarte important sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria masini. Nu trebuie sa le impunem sa aiba carduri de credit, sau alte elemente inutile care sa-i ingreuneze viata. Veti gasi mai multe informatii mai jos.

Mai mult

Inchirieri auto in Bucuresti

Este important de stiut ca putem livra non-stop si in regim de urgenta masinile in municipiul Bucuresti. Serviciul nostru de rent a car pentru Bucuresti poate fi apelat la orice ora dorita. In maxim doua ore aveti masina!

Mai mult

CONTACT

Inchirieri auto Casper Services SRL
Predare masina direct din aeroport

Tel: (+40) 733-305-818
E-mail: contact@amaxi.ro
Website: www.amaxi.ro

Inchirieri auto aeroport Bucuresti | Otopeni Inchirieri auto – rent a car Bucuresti – Otopeni. Site dezvoltat de e-depanari.ro