Menu
×

Despre noi

O mica prezentare a companiei Amaxi Rent a Car

Vrem sa punem la dispozitia clientului autovehicule care sa ofere experiente placute, ce sa adune amintiri pline de intamplari emotionante, ce rezulta mai departe intr-o poveste plina de cuvinte. Stim ce sa punem la dispozitia dumneavoastra astfel incat sa nu aveti niciun fel de regret si sa ramaneti cu un gust placut. Avem o flota ce ofera posibilitatea sa alegeti indiferent de gusturi sau de nevoie. Chiar daca veti avea nevoie de o masina mica, ce va trebui fie folosita numai in Bucuresti, pentru ca astfel veti gasi mai usor un loc de parcare, sau veti avea nevoie de o masina mare cu mult spatiu pentru bagaje, noi vom avea puterea de a va aduce acest automobil. Serviciile noastre pot fi apelate acum si in regim de urgenta pentru aeroportul Henri-Coanda din Otopeni, prin pachetul de rent a car din Otopeni. Sa lasam cuvintele de prezentare ale firmei noastre si sa ne intoarcem la oferirea unor informatii folositoare clientilor care apeleaza la serviciile de rent a car atat in Bucuresti cat si in toata tara. Suntem non-stop la dispozitia dumneavoastra!

logo-amaxi-inchirieri-auto

inchirieri auto preturi oferte

inchiriere auto fara card de credit

Aplicam serviciul de rent a car fara garantie, atat pentru Bucuresti, sau zonele limitrofe capitalei, cat si pentru aeroportul din Otopeni. Pentru a inchiria fara garantie, trebuie doar sa optati pentru asigurarea zilnica.

Mai mult

Fara card de credit

Este foarte important sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria masini. Nu trebuie sa le impunem sa aiba carduri de credit, sau alte elemente inutile care sa-i ingreuneze viata. Veti gasi mai multe informatii mai jos.

Mai mult

Inchirieri auto in Bucuresti

Este important de stiut ca putem livra non-stop si in regim de urgenta masinile in municipiul Bucuresti. Serviciul nostru de rent a car pentru Bucuresti poate fi apelat la orice ora dorita. In maxim doua ore aveti masina!

Mai mult

CONTACT

Inchirieri auto Casper Services SRL
Predare masina direct din aeroport

Tel: (+40) 733-305-818
E-mail: contact@amaxi.ro
Website: www.amaxi.ro

Inchirieri auto aeroport Bucuresti | Otopeni Inchirieri auto – rent a car Bucuresti – Otopeni. Site dezvoltat de e-depanari.ro