Menu
×

Termeni si conditii

LIVRAREA SI RETURNAREA MASINII
* Compania Amaxi Rent are posibilitatea de livra si returna masina oriunde in Bucuresti si Otopeni. Pentru a livra sau a returna autoturismul in alta localitate se retine o anumita taxa, in functie de locatia vizata. De asemeni nu se va percepe nicio taxa, daca masina este livrata in timpul orelor de program. Programul firmei Amaxi este de la 08:00 – 20:00 de Luni pana Duminica. Daca livrarea autoturismului va trebui sa fie inafara orelor de program, atunci va trebui sa se retina tot la fel o anumita taxa in plus.

CUM SE FACE SI CE INSEAMNA REZERVAREA ONLINE
* Rezervarea online realizata pe site-ul nostru de rent a car pentru Bucuresti si Otopeni se realizeaza in trei pasi. Rezervarea va fi provizorie, pana in momentul in care clientul va primi un mail de confirmare din partea companiei Amaxi. Firma de rent a car este obligata sa raspunda la rezervare cu un mail. Mail-ul poate fi de confirmare sau de anulare a masinii. Motivul de anulare a rezervarii poate fi din cauza lipsei masinii alese de catre client din lista de autovehicule disponibile. La compania Amaxi Rent anularea rezervarii din partea clientului nu percepe nici o taxa.

TAXA PENTRU RETURNAREA MASINII IN ALTA LOCATIE
* Autovehicul poate fi returnat intr-o alta localitate numai cu acordul companiei Amaxi. Daca clientul primeste acordul de la companie, atunci se va retine o anumita taxa. Aceasta se va stabili in functie de locatia, in care este returnata masina. Locatia poate fi numai in zonele din Romania, iar suma va fi cuprinsa intre 30 si 200 de euro.

CUM SE MODIFICA REZERVAREA
* Compania de inchirieri auto din Otopeni are posibilitatea de modifica rezervarea solicitata de catre client. Daca rezervarea a fost facuta si nu s-a semnat contractul de rent, atunci se pot face modificari in ceea ce priveste ora, locatia, data si echipamentele aditionale. Daca se solicita modificarea rezervarii in functie de masina, atunci va trebui sa se verifice eventualele masini existente in flota. Pentru a modifica rezervarea online, va trebui sa trimiteti companiei Amaxi Rent, numarul de rezervare pe care l-ati primit in email, pentru a putea indentifica rezervarea propriu-zisa.

CARE SUNT OPTIUNILE REZERVARII NOASTRE?
* Compania noastra de rent a car din municipiul Bucuresti ofera clientilor capacitatea de a inchiria un autovehicul cu mai multe optiuni. Clientii nostri au capacitatea de a inchiria un autovehicul, impreuna cu mai multe optiuni. De la compania Amaxi aveti posibilitatea de a inchiria un autovehicul impreuna cu un gps, scaun copil sau o asigurare zilnica. Pretul pentru inchirierea unui gps pe zi este de 6 euro la zi. Gps-ul este actualizat in fiecare an. Aparatul va avea hartile actualizate la toate inchirierile. Scaunul de copil poate fi inchiriat la 5 euro pe zi. Asigurarea zilnica are capacitatea de a inlocui garantia auto. Acest lucru inseamna ca daca platiti asigurarea zilnica, nu veti mai fi nevoit sa mai platiti garantia. Aceasta va avea pretul de 7 euro la zi. In perioada de iarna, lanturile de zapada pot fi inchiriate cu 5 euro pe zi.

ACTELE CE TREBUIE PREZENTATE LA O INCHIRIERE
* In momentul in care inchiriati un autovehicul de la compania noastra va trebui sa aveti varsta minima de 21 de ani, iar in momentul in care va prezentati pentru ridicarea masinii, va trebui sa prezentati certificatul de identitate si permisul de conducere. Clientul va trebui sa se prezinte la sediul companiei de inchirieri auto din Bucuresti cu documente proprii. Nu va trebui sa se foloseasca copiile buletinului sau a permisului de conducere pentru a inchiria o masina. Permisul de conducere si buletinul nu va trebui sa fie expirat. La noi se poate merge si pe varianta de sofer aditional. Acesta va trebui sa aiba varsta minima de 21 de ani si va trebui sa aiba permisul mai mult de an de zile. Primul sofer aditional este gratis, iar apoi se va retine 20 de euro pe fiecare sofer aditional in plus.

LIPSA DE COMBUSTIBIL
* Autovehicul va trebui returnat cu aceeasi cantitate de combustibil, ca atunci cand a fost primita de catre client. Spre exemplu, daca ati primit masina cu rezervorul plin, atunci ea va trebui returnata tot cu rezervorul plin. Pentru fiecare litru de combustibil lipsa, va trebui sa se retina 2 euro pe litru de combustibil.

CE ESTE ASIGURAREA ZILNICA AUTO
* Asigurarea zilnica este o suma ce se plateste pe ziua de inchiriere. Serviciile noastre de inchirieri auto sunt foarte variate. Asigurarea zilnica ofera clientului posibilitatea de a renunta la garantia auto. Asigurarea zilnica este la firma noastra 7 euro pe ziua de inchiriere.

CUM SE FACE PLATA LA AMAXI?
* Clientul are posibilitatea de a plati prin intermediul cardului, dar si cash. Daca se apeleaza la varianta de plata prin card, atunci va trebui sa se foloseasca un card de credit valid, iar cardul va trebui sa fie: MasterCard/Eurocard si Visa. Costurile pentru inchirierea unei masini sunt calculate in Euro la cursul Bancii Nationale Romane.

CE SE INTAMPLA IN CAZUL UNEI COLIZIUNI?
* Clientul va trebui sa contacteze imediat compania noastra de inchirieri masini in Bucuresti, in cazul unei coliziuni. Daca accidentul este din cauza clientului atunci va trebui suporte toate consecintele si sa achite toate contravaloarea tuturor daunelor, ce au aparut dupa accident. Daca accidentul este realizat din cauza altei persoane, iar masina inchiriata este avariata, atunci va trebui sa noteze numerele de inmatriculare, ale autovehiculelor implicate in accident.

IN CE SITUATII TREBUIE CA SI CLIENTUL SA ACHITE TOATA VALOAREA UNEI DAUNE?
* In anumite situatii clientul va trebui sa achite integral valoarea daunei. Aceste situatii sunt: atunci cand clientul a consumat alcool sau droguri, cand clientul nu a oprit dupa producerea accidentului, sau a fugit de la locul faptei, nu a anuntat politia, nu a aflat adresele sau numele persoanelor implicate, cand masina a fost folosita pentru situatii ilegale ( furt, contrabanda, etc ), cand nu s-au respectat regulile de circulatie.

SISTEMUL CROSSBORDER
* Pentru a parasi granitele Romaniei va trebui sa cereti acordul companiei. Amaxi Rent are posibilitatea de a oferi acest serviciu clientilor ei. Va trebui sa se anunte acest lucru inainte de a parasi granitele tarii.

ASISTENTA RUTIERA
* La compania Amaxi veti beneficia de sistemul de asistenta rutiera non-stop. Acest lucru inseamna ca puteti contacta un agent oricand la compania noastra, pentru informatii suplimentare.

inchirieri auto preturi oferte

inchiriere auto fara card de credit

Aplicam serviciul de rent a car fara garantie, atat pentru Bucuresti, sau zonele limitrofe capitalei, cat si pentru aeroportul din Otopeni. Pentru a inchiria fara garantie, trebuie doar sa optati pentru asigurarea zilnica.

Mai mult

Fara card de credit

Este foarte important sa oferim posibilitatea clientilor nostri de a inchiria masini. Nu trebuie sa le impunem sa aiba carduri de credit, sau alte elemente inutile care sa-i ingreuneze viata. Veti gasi mai multe informatii mai jos.

Mai mult

Inchirieri auto in Bucuresti

Este important de stiut ca putem livra non-stop si in regim de urgenta masinile in municipiul Bucuresti. Serviciul nostru de rent a car pentru Bucuresti poate fi apelat la orice ora dorita. In maxim doua ore aveti masina!

Mai mult

CONTACT

Inchirieri auto Casper Services SRL
Predare masina direct din aeroport

Tel: (+40) 733-305-818
E-mail: contact@amaxi.ro
Website: www.amaxi.ro

Inchirieri auto aeroport Bucuresti | Otopeni Inchirieri auto – rent a car Bucuresti – Otopeni. Site dezvoltat de e-depanari.ro